D-gradnja
  • Projekt:
    Uređenje uličnih pročelja
  • Zgrada:
    OŠ ,,Braća Seljan“
  • Lokacija:
    Karlovac

O nama

D-GRADNJA d.o.o. je društvo sa sjedištem u Karlovcu čija je primarna djelatnost graditeljstvo s naglaskom na visokogradnju ( izgradnja poslovnih, stambenih, proizvodnih, sakralnih, javnih i sakralnih objekata, te objekata komunalne infrastrukture; rekonstrukcija i adaptacija svih vrsta građevina, izrada izolacija, raznih preuređenja i sl… ).

Uspješno se prilagođavamo potrebama tržišta i usvajamo nove standarde u poslovanju i izvođenju radova. Naša trajna opredjeljenost je briga za kvalitetu usluga i poštivanje ugovorenih obaveza. S obzirom na dugogodišnje iskustvo u obrtu i prisutnosti na tržištu, naše društvo je postalo prepoznatljivo kao kvalitetan izvođač i pouzdan suradnik u svim poslovnim projektima. Od 2003. godine djelujemo kao Građevinsko trgovački obrt Delač na području Karlovca, Karlovačke županije te diljem Hrvatske, poštivajući želje naših partnera, suradnika te klijentata na raznim projektima te od 2007. zbog povećanog obima posla počinjemo djelovati i kao društvo

U radovima koristimo najkvalitetnije materijale te najučinkovitije tehnologije, opremu i mehanizaciju za izvođenje raznih objekata . S našim timom vam nudimo usluge na profesionalan i odgovoran način, te stalno ulažemo na njihov razvoj i znanje.

Obratite nam se s povjerenjem te se uvjerite u našu kvalitetu!

Kontakt